• Excel supplementen

  Herstel, kracht en vitaliteit

  Excel supplements

  Voedingssupplement voor paarden en honden

  Excel EQ is een voedingssupplement voor paarden op basis van een mengeling van plantaardige olieën die worden gewonnen door koude persing van onze selectie van Camelina sativa variëteiten.

   

  Excel EQ is een zeer smakelijk voedingssupplement met een subtiele appelsmaak, wat het product ook voor een paard met moeilijke eetgewoonten aantrekkelijk maakt.

   

  Dit energiesubstraat is ideaal voor paarden in training. Het verminderd het stressniveau daar minder koolhydraten nodig zijn als energiebron binnen de voeding.

   

  Door een hoge dosage in vitamine E wordt ranzigheid en verlies van voedingstoffen en essentiële vetzuren vermeden. De antioxidanten in camelina olie bevatten onder andere

  tocoferolen, fenolen en sterolen - deze staan garant voor een cumulatieve bescherming tegen oxidatie. Hierdoor is Excel olie stabieler dan andere omega 3 olieën zoals bijvoorbeeld lijnzaadolie.
  De levensduur is minimum 18 maanden na fabricatiedatum.

   

   

   

  Wetenschappelijke studies ondersteunen de exclusieve formule van Excel EQ. Het product heeft een unieke balans van omega 3, 6 en 9 met een hoge concentratie aan omega 3 essentiële vetzuren, vitamine E en sterolen met uitstekende ontstekingsremmende, immuun verbeterende en antioxiderende capaciteiten.

   

  In de traditionele paardenvoeding is er vaak gebrek aan omega drie – tegelijkertijd is deze voeding arm aan omega 6. Dit kan leiden tot een verhoogde vatbaarheid voor ontstekingen en ziekte. Teneinde de voeding weer in balans te brengen is het raadzaam een voedingssuplement met een correcte verhouding omega 3 en 6 te verstrekken.

   

  Wetenschappelijke en klinische studies tonen aan dat een supplement aan omega 3 essentieel vetzuur een positieve invloed heeft op de gezondheid van het paard :

  • Verbeterde immuniteit : verandert de productie van ontstekings mediatoren
  • Vermindert de intensiteit van de ontstekings reactie bij paarden die daaraan onderhevig zijn (bijvoorbeeld : herstel na koliek, maagzweren, postoperatieve toestand, artritis)
  • Helpt bij de in stand houding van de epidermale barrière en verbetert de hoefkwaliteit (minder droge en verzakte hoeven).
  • Verhoogt de reproductieve capaciteit door een verbeterde sperma kwaliteit en mobiliteit.
  • Minder pijnlijke spieren na training
  • Vermindert het risico op longbloeding ten gevolge van inspanningen.
  • Voorkomt de aggregatie van bloedplaatjes en stimuleert vaatverwijding waardoor doorbloeding en zuurstofvoorziening van het spierweefsel wordt bevorderd.

  De natuurlijk antioxiderende kwaliteiten van Excel EQ zijn toe te schrijven aan de samenstelling van tocoferolen, sterolen en polyfenolen. De vorming van vrije radicalen, die een negatieve invloed hebben op het zuurstof en energie niveau waardoor een verlies aan kracht ontstaat, wordt hierdoor voorkomen.

  Excel EQ bevordert het spierherstel en ontwikkeling, vermindert spiervermoeidheid en verhoogt het algemeen welzijn en uiterlijk van uw paard.

   

  LGC TESTRESULTATEN

×
Terms & Conditions
Mevako NV - Rue des Futaies 2 - 7543 Mourcourt - BE 447 879 484

De pagina's in deze website bevatten informatie van algemene aard.
 Geen van deze pagina's noch de verwijzingen naar andere gekoppelde pagina's drukken een opinie uit.
 Consulteer onze specialisten voor elk advies of bijstand.
 De bezoeker van deze site is de enige verantwoordelijke voor elke eventuele beslissing.
 Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of vergissingen in deze website.
 
Verwijzingen
 
Onze website bevat verwijzingen naar andere sites. Wij zijn van oordeel dat deze verwijzingen interessant zijn, maar kunnen noch de inhoud noch het gebruik gemaakt van deze websites garanderen.
 
Privacy
 
 Carli Wafer respecteert de privacy van de gebruikers van deze website. Het verzamelen van persoonlijke gegevens via deze website, en het gebruik dat Carli Wafer van deze gegevens maakt, is in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische Wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.