• Historiek

  Piet Mestdagh en Jean Vervecken, uitvinders van Carli Wafe

  Aan de oorsprong van Carli Wafer ligt een idee van Piet Mestdagh, meervoudig NRHA reserve wereldkampioen non pro reining.

  Hij kwam tot de vaststelling dat veel (wedstrijd)paarden problemen hadden met de spijsvertering en vaak last hadden van kwalen waarbij het moeilijk was een correcte diagnose te stellen. In zijn zoektocht naar een betere en vooral meer natuurlijke manier om hun paarden te voederen kwamen hij in contact met Gruppo Carli, de italiaanse leider in de productie van luzerne en gedroogde voedergewassen. Met een jaarlijkse productie van ongeveer 300.000 ton is Gruppo Carli bekend en gewaardeerd over de hele wereld.

   

  Het originele product van Gruppo Carli werd door Piet Mestdagh aangepast en geoptimaliseerd voor het gebruik binnen de paardenwereld. Alhoewel hij hierbij specifiek sportpaarden op het oog had kan Carli Wafer ook voor recreatiepaarden, oudere paarden en fokmerries positieve resulaten tewerkstellen.

   

  Alvorens Carli Wafer op de markt te brengen werd het product gedurende maanden uitgeprobeerd door Pinastoli Reining Horses, thuisbasis van NRHA Reserve wereldkampioenen Piet Mestdagh en Quentin Galliere. De resultaten waren boven alle verwachtingen – vaak was er reeds binnen een korte tijdsspanne een verbetering merkbaar. Ondertussen zijn reeds verschillende topruiters in de reining – maar ook binnen andere disciplines (springen, dressuur, eventing, cutting, drafsport, racepaarden, mensport) – overtuigd van de kwaliteit van Carli Wafer.

   

  Carli Wafer is vrij nieuw op de markt maar wij zijn er van overtuigd dat het effektief kan toedragen tot een betere gezondheid voor uw paarden.

   

  Carli Wafer is verkrijgbaar in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Ierland, Luxemburg en Tsjechie.